20 Квітня 2024, 18:30 | Реєстрація | Вхід
/ «Нотатки про справжнє і несправжнє» | Львів - 15 Травня 2017

«Нотатки про справжнє і несправжнє» | Львів

Категорія: «Події»
Дата: 15 Травня 2017 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 870


Львівська Книгарня «Є» та видавництво «Апріорі» запрошують на презентацію українського перекладу книжки Філіпа Давіда «Нотатки про справжнє і несправжнє» за участю Юрія Винничука. Захід відбудеться 15 травня. Початок – о 18.30. Модераторка – Олена Концевич.

«Нотатки про справжнє і несправжнє» – це вибрані оповідання живого класика сербської літератури Філіпа Давіда. Попри різний час написання і різну тематику їх об'єднує неповторний таємничий магнетизм, притаманний прозі Філіпа Давіда. Лаконічна й одночасно глибока манера оповіді змушує забути про часові рамки і умовності, повернутися в минуле і відкрити завісу майбутнього, а інтрига не відпустить до останнього рядка.

Доказом високого рівня майстерності Давіда є не лише нагорода Станіслава Лема найкращому сербському фантасту, але й багаторічна любов читачів цілої Європи. Беручи до рук цю збірку, будьте готові до подорожі — автор поведе вас у чарівні потойбічні світи і відкриє таємниці підсвідомості. Але будьте обережні – оповідання Філіпа Давіда можуть стати приємними казками перед сном, а можуть обернутися нічним кошмаром. Адже ніколи не відомо, де закінчується вигадка і починається реальність, ніколи не знаєш, за якими дверима чекають примари минулого, і ніколи не можеш бути певним, що ти — насправді ти, а не хтось інший.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar