25 Квітня 2024, 08:13 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Мішеля Ремері «Твіти з Богом» - 4 Травня 2017

Презентація книжки Мішеля Ремері «Твіти з Богом»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Травня 2017 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 750


Львівська Книгарня «Є» та видавництво «Свічадо» запрошують на презентацію українського перекладу книжки о. Мішеля Ремері (Нідерланди) «Твіти з Богом» за участю автора. Спеціально запрошений гість – о. Дієго Саєз Мартін Омі. Захід відбудеться 4 травня. Початок – о 18.30.

Видання «Твіти з Богом» розповідає нам про Бога, Біблію, створення, суть віри та шляхи, якими Бог налагоджує з нами зв’язок. А також про походження та історію Церкви, про те, яким чином Церква представлена у світі.

Проект «Твіти з Богом» (Tweeting with GOD) знайомить читача із основами віри в Бога на підставі Святого Письма та вчення Католицької Церкви. Видання може стати основою для дискусій у групі або для поглиблення віри після формального ознайомлення з нею і допомогти пояснити свою віру іншим згідно заклику св. Петра «будьте завжди готові дати відповідь кожному, хто запитує вас про вашу надію» (1Пт 3,15).

Автор книжки отець доктор Мішель Ремері – нідерландський священик. Після завершення світської освіти працював у Королівських військово-повітряних силах, а згодом спеціалістом в інженерній компанії у Балтиці. Після завершення теологічних студій у Римі, захистив дисертацію у Папському Григоріанському університеті. Протягом багатьох років служив капеланом у парафіях міста Лейдена у Нідерландах, де здебільшого працював із молоддю та студентством. Сьогодні отець Мішель Ремері – заступник Генерального секретаря Ради єпископських конференцій Європи.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar