19 Квітня 2024, 22:11 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з Олегом Гнатівим у Книгарні «Є» - 22 Квітня 2017

Зустріч з Олегом Гнатівим у Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Квітня 2017 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1043


Київська Книгарня «Є» запрошує на зустріч із музичним продюсером Олегом «Мохом» Гнатівим і розмову про авторитетів та авторитетність. Захід відбудеться 22 квітня, початок — о 17.00. Модератор – Сергій Іванов.

Культура завжди вибудовується як взаємодія – окремих людей і цілих культур, різних, іноді віддалених. Проте не часто вона учасники взаємодії є рівноцінними.
Авторитети в культурі – чи завжди вони справжні? Авторитетність одних, що може гнітити або навпаки – підбадьорювати інших.

Хто і для кого є авторитетом? І чи потрібні вони взагалі, авторитети, які часто стають ідолами...? Розмова з Олегом «Мохом» Гнатівим – це добра нагода зануритись у світ альтернативної української культури та поговорити про незвідане.


Олег «Мох» Гнатів – гуцул, блогер, продюсер івано-франківсього музичного гуцул-ска-панк-гурту FAMILIA PERKALABA. Одна із знакових постатей української музичної контркультури та андеґраунду. Автор і натхненник кількох оригінальних музичних проектів («Перкалаба», «Мовленнєк – Ті хто відают» та ін.) та перформансів.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar