17 Квітня 2024, 01:24 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Варела Лозового «Китайська йога – не індійська!» - 28 Березня 2017

Лекція Варела Лозового «Китайська йога – не індійська!»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 28 Березня 2017 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1089


Київська Книгарня «Є» запрошує на лекцію Варела Лозового «Китайська йога – не індійська!», яка відбудеться 28 березня. Початок – о 18.30.

Цигун, м'які стилі ушу, китайська традиційна медицина — увесь цей комплекс різноманітних практик, що узагальнюється поняттям «китайська йога», й донині залишається на наших теренах terra incognita та об’єктом міфологізації і всіляких профанацій та спекуляцій.

Але ж ця надпотужна духовна і тілесно-оздоровча система, яка стала масовою не тільки у Китаї, але й у всіх розвинутих країнах світу, не менш ефективна, ніж уже популяризовна і розпіарена в Україні індійська йога. Вона багато в чому перевищує однобічні можливості звичайної фізкультури та спорту, й допомагає доступними способами підняти повсякденний тонус, зберегти і поліпшити здоров’я, та, врешті-решт, суттєво подовжити тривалість життя.

Та, на жаль, нею неможливо довершено і якісно опанувати засобами умоглядної самоосвіти за допомогою письмових описів, друкованих методик, фото, відео та навіть онлайн-уроків. Це все може слугувати лише допоміжним матеріалом. Бо ця система досить складна – зі своїм поступовим засвоєнням певних ключів та нюансів та поетапним просуванням уперед. Ефективне навчання напряму пов’язане з дотриманням традицієї, протягом багато віків підтримуваною справжніми китайськими майстрами та їхніми школами.


Варел Лозовий (творчий псевдонім Валерія Лозового) – віце-президент та інструктор внутрішніх стилів ушу та цигун Всеукраїнської Асоціації традицій і культури Китаю "Чжен Гунфу”; один з перших учнів Майстра Му Юйчуня; художник-графік, живописець, поет, есеїст, публіцист, літературний та арт-критик.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar