25 Квітня 2024, 05:25 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна акустика: «Очеретяний кіт» - 19 Березня 2017

Літературна акустика: «Очеретяний кіт»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Березня 2017 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 946


Київська Книгарня «Є» запрошує на літературну акустику — зустріч з гуртом «Очеретяний кіт». Захід відбудеться у неділю, 19 березня. Початок — о 16.00. Модератор зустрічі — Сашко Лірник.

Легенди української етно-рок-музики гурт «Очеретяний кіт» зіграють у книгарні «Є»!
Окрім знаних хітів — «Буряки», «Мандрівка в Косаківку», «Окіл Рову» та інших, будуть презентовані окремі пісні з нового альбому гурту, над яким музиканти ще працюють у студії. Презентація альбому-книжки «20 кроків», реліз якого відбувся минулого року. Платівка у вигляді буклету — збірник пісень та есеїв про те, як були написані ці пісні, а також ілюстрована фото та картинами друзів-художників «Очеретяного кота».

А також на гостей чекає цікава і змістовна розмова про етномузику, про те, як народжуються пісні у «очеретяних» мандрівках, питання квот, розвитку української культури та багато цікавого від вінницьких авторів. Модеруватиме подію Сашко Лірник.


Запрошуємо усіх бажаючих поспілкуватись із музикантами, послухати справжньої української маза-хата-рок, як його жартома називають музиканти. І провести чудовий вечір у веселому і затишному товаристві!

«Очеретяний кіт» у дуеті: Роман Кріль, Микола Доляк. Модератор — Сашко Лірник.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar