25 Квітня 2024, 03:54 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова з гуртом «ГИЧ-оркестр» в Києві - 16 Березня 2017

Розмова з гуртом «ГИЧ-оркестр» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 16 Березня 2017 (Четвер)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 909


Київська Книгарня «Є» запрошує журналістів, а також усіх прихильників гурту «ГИЧ-оркестр» і любителів літературної класики в оригінальному музичному виконанні на розмову «Навіщо класиці сучасна музика, навіщо музиці складна поезія?» та прес-конференцію з нагоди київського концерту й презентації альбому «Під маркою Івана Яковича». Захід відбудеться 16 березня. Початок — о 12.00. У заході візьмуть участь учасники гурту.

Музичний гурт «Гич-оркестр» делікатно грає екстравагантну музику, співає пісні не лише на вірші учасники гурту Мар'яна Пирожка, а й на слова українських поетів-класиків, як-от Павла Тичини, Володимира Сосюри, переосмислює народну творчість. Він шанує традицію, але при цьому його музика народжується у радості експерименту. Цьогоріч гурт презентує альбом «Під маркою Івана Яковича», де на музику та вокал покладено народні пісні з різних країн, які Іван Франко свого часу зібрав і переклав українською.


Під час заходу поговоримо про те, що дає сучасна музична обробка фольклорним композиціям та віршам класиків, як на це реагують слухачі. Хлопці поділяться враженнями з попередніх концертів — презентацій альбому «Під маркою Івана Яковича» (відбулись уже у Тернополі та Львові) та розкажуть, чого чекають від концертів у Києві, Дніпрі, Харкові.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar