19 Квітня 2024, 05:13 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Перли на сніданок» Каті Калашнікової - 11 Березня 2017

Дитяча субота: «Перли на сніданок» Каті Калашнікової

Категорія: «Події»
Дата: 11 Березня 2017 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 863


Вінницька Книгарня «Є», видавництво «Зелений пес» і творча майстерня «Amelie» запрошують дітей від 7 років та усіх доросликів на презентацію повісті Каті Калашнікової «Перли на сніданок» за участю авторки, що відбудеться 11 березня. Початок – о 12.00.

«Перли на сніданок» вінницької письменниці й арт-терапевтки Каті Калашнікової – історія про мандрівку в інший вимір, вимір невтілених планів, ненаписаних історій, людських страхів та відкладених у довгі шухляди мрій. Головна героїня – дев’ятирічна Соня – опиняється в чужому світі і не лише не розгублюється та не впадає у розпач, а й, ризикуючи життям, докладає всіх зусиль, щоб урятувати своїх нових друзів. Кожна пригода мандрівниці захоплює дух, дає наснагу робити добрі справи й відкриває очі на, здавалося б, очевидне – на цінності, які ми зазвичай не помічаємо.

На відвідувачів чекають читання та знайомство з героями казки, творчі вправи на фантазування, в рамках яких будуть створені та намальовані персонажі власних історій, аби вони не втекли у довгі шухляди Чарівної Комодки. Гарний настрій і неповторна атмосфера гарантовані!


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar