28 Березня 2024, 17:35 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс для юних письменників - 1 Березня 2017

Літературний конкурс для юних письменників

Категорія: «Конкурси»
Дата: 28 Лютого 2017 (Вівторок)
Час: 23:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 3.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 10730


Сильний дух ніколи не втрачає свого існування, і тому головна ідея цього проекту «Легенди про сучасних героїв України» – увічнити пам`ять про наших легендарних захисників, створити сучасний український епос за допомогою талановитих школярів з усіх куточків країни. Їх творча уява, добрі серця та щире бажання віддати шану воїнам за подвиг, безумовно, спроможні на шедеври дитячої думки.

За думкою організаторів конкурсу, це буде найкращим моментом патріотичного виховання українських школярів – бо вони це зроблять самі для себе, працюючи над книгою, створюючи легенди про Героїв. Хтось з них «став» птахом, хтось – ячмінним колосом, а хтось «дивиться» з Небес на рідну землю, та вкладає всю свою любов до неї у силу вітру, а хтось і досі живе та дивує нас своїми вчинками… Від стародавніх героїв національного епосу – Данило Кожум`яки, Котогирошка та інших – до сучасних образів, які втілить в оповідання дитяча уява та фантазія.

Головне – посіяти в розумі підлітків цінність високого духу людини, її моральні закони, справжню гідність, донести важливість та необхідність свого розвитку для цього.

Школяри пишуть про тих героїв, історії яких загально відомі, або про них розповіли батьки чи друзі, або інформацію знайдено у ЗМІ та Інтернет.


Умови участі у дитячому літературному конкурсі
«Легенди про сучасних героїв України»

Взяти участь у конкурсі мають змогу учні шкіл, гімназій ті інших навчальних закладів України та м. Києва, віком від 10-17 років. До участі у конкурсі приймаються оповідання, що не були раніше надруковані, або опубліковано в Інтернеті. Друковані твори надсилаються в електронному вигляді в текстовому форматі word на скриньку конкурсу konkurc-jobs@i.ua

Разом із друкованим твором автори мають надати відомості про себе: ім’я, вік, місце проживання, навчальний заклад, назва твору, які будуть використані в друкованій книзі, як підтвердження авторства.

Твори надсилаються членам журі на розгляд в електронному вигляді без відомостей про автора(для уникнення упередженості). Свої враження про твори журі можуть висловлювати на сайті проекту або на тематичній сторінці проекту в соцмережі Фейсбук 

Прийом робіт до 1 березня 2017 року. Оголошення переможців 4 квітня 2017 р., на заході присвяченому міжнародному дню дитячої книги (формат, місце з'ясовуються). Презентація надрукованой книги 24 травня 2017 року(дата уточнюється). 

Номінації за віковими категоріями та призовий фонд:

  • від  10-12 – 1,2,3 місця – 3000 грн.;   
  • від 12-15 – 1,2,3 місця – 3000 грн.; 
  • від 15-17 – 1,2,3 місця – 3000 грн.
Також меценати та партнери визначають своїх симпатиків та примирують учасників, але в симпатики не можуть входити призери конкурсу, яких визначило поважне журі. Симпатики брендів – 3000 грн.; Симпатики брендів – 3000 грн.; Симпатики брендів – 3000 грн.

Оргкомітет визначив, що призовий фонд для переможців буде однаковий, так як головним призом для дітей буде книга, а їх ім’я увіковічиться  в історії на сторінка книги «Легенди сучасних героїв України», авторами якої во є.

Твори призерів та симпатиків будуть надруковані в книзі «Легенди про сучасних героїв України».

Автори, які посіли перші та призові місця отримують коштовні подарунки, а також нагороджується навчальний заклад в якому навчається дитина. 

Організатори залишають за собою право друкувати надіслані твори у книзі «Легенди про сучасних героїв України», які не посіли призових місць. Такі автори отримують примірники книги зі своїм оповіданням та згадуванням імені автора, місця проживання та навчального закладу.


Сторінка проекту в фейсбук: http://facebook.com/konkurs.literature.diti/
Електронна скринька проекту: konkurc-jobs@i.ua


22 коментарів

avatar
Скільки оповідань потрібно надіслати?
avatar
зверніться, будь ласка, із цим питанням за контаткним і-мейлом конкурсу - konkurc-jobs@i.ua мають зорієнтувати в усіх деталях.
avatar
почтовый ящик удалён
avatar
Маю оповідання, що відповідає заданій темі, але воно було надруковане в районній газеті. Чи можна подавати його на конкурс? Дякую)
avatar
А якщо ще 17 , але вже закінчила школу , то чи можна брати участь ?
avatar
А чи можна складати вірші по цій темі????
avatar
"До участі у конкурсі приймаються оповідання"-а чи можна складати вірші по цій темі????
avatar
Це означає що не можна?)
avatar
0
Які є обмеження щодо обсягу твору?
avatar
Вибачте, але за цією електронною адресою ніхто не відповідає. Що робити в такому випадку?
avatar
Сторінка конкурсу в фейсбуці не активна, за електронною адресою не відповідають. Не зрозуміло, чи проводиться конкурс взагалі. Як дізнатися, може хтось знає?
avatar
Де можна дізнатится результати конкурсу? Дякую
avatar
Люди, скажіть, чи хтось отримав відповідь від організаторів конкурсу? Справа в тому, що я пишу на електронну пошту, а мені у відповідь: ви не можете написати на цю електронну адресу.
avatar
мне написало то же самое
avatar
Де можна глянути на результати??
avatar
Де можна глянути на результати? Дякую.
avatar
Будь ласка, відгукніться, хто знає, де можна дізнатися про результати конкурсу.
avatar
Я залишила повідомлення на Facebook організатору, теж тиша...
avatar
почему нет результатов конкурса? cry
avatar
Мабуть, пролетіли ми всі (((
avatar
или это кидалово
avatar
Друзі, уважно відписуємо і відстежуємо усі ваші запити. Від порталу Litcentr маємо зазначити, що ми не є організаторами, а лише надаємо майданчик для анонсування і оприлюднення подій і конкурсів. Усі контакти, що ми їх маємо - подано у тексті самого анонсу.

Тим не менш, долучаємося до пошуку організаторів, й обов’язково тут відпишемо, як матимемо хоч якусь інформацію.

Залишити коментар

avatar