28 Березня 2024, 14:18 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Читання книжки Джоан Ролінґ - 25 Лютого 2017

Дитяча субота: Читання книжки Джоан Ролінґ

Категорія: «Події»
Дата: 25 Лютого 2017 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 910


Рівненська Книгарня «Є» запрошує батьків та дітей віком 8-14 років на «Дитячу суботу»: читання книжки Джоан Ролінґ «Фантастичні звірі і де їх шукати» (видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га») та майстер-клас: створення тематичної прикраси інтер’єру дитячої кімнати. Захід відбудеться 25 лютого. Початок – о 14.00.

«Фантастичні звірі і де їх шукати» — це копія книжки, що належить Гаррі Поттеру, авторства Ньюта Скамандера – відомого магічного зоолога, дослідника та письменника.

У книзі розглянута історія магічної зоології, описано 75 різних видів, знайдених по всьому світу. Інформація, що міститься в книзі, зібрана Скамандером протягом багатьох років спостережень та подорожей по 5-ти континентах. Книжка є обов'язковим навчальним посібником для першокласників програми Гоґвартсу, знаменитої школи магії Гоґвартс.


Жодна чаклунська родина в країні не обходиться без примірника «Фантастичних звірів». Відтепер маґли теж матимуть нагоду дізнатися, де живе квінтолап, що їсть пухканець і чому не варто залишати молоко для кнарла.


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2а. Тел.: (0362) 26-39-41.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar