29 Березня 2024, 14:06 | Реєстрація | Вхід
/ III Зимова літературна школа в Карпатах - 9 Лютого 2017

III Зимова літературна школа в Карпатах

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 09 Лютого 2017 (Четвер)
Час: 10:00
Вартість: 4000/5000 грн.
Місто: с. Микуличин
Місце: гостинний двір «АртГір»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1532


6-11 лютого в Карпатах відбудеться найбільша неформальна літературна подія зими – «III Зимова літературна школа». Відомі письменники поділяться літературним досвідом і практичним інструментарієм письма. У програмі – 6 днів насиченого відпочинку в горах, інтенсивного навчання та неформальне спілкування з письменниками і однодумцями. 

Лектори – відомі та професійні письменники, видавці, літературознавці та критики: Юрій Андрухович, Тарас Прохасько, Олександр Бойченко, Галина Крук, Ростислав Семків, Любко Дереш, Володимир Арєнєв та Євгеній Стасіневич. 

Літшкола – це 6 днів цікавого і корисного відпочинку та навчання в Карпатах, неформальне спілкування з письменниками і однодумцями, незабутні враження і нові знайомства. 

У ПРОГРАМІ: 

  • 20 годин лекцій та майстер-класів; 
  • 30 годин практичних занять у групах (creative writing), аналіз і обговорення текстів учасників; 
  • літературні вечори та барбекю-паті; 
  • походи в гори, екскурсії, художній аналіз текстів, консультації лекторів, літературні ігри та маса неформального спілкування з лекторами і учасниками. 
Учасники дізнаються про теоретичні аспекти літературної творчості та оволодіють практичним інструментарієм письма. У результаті школи кожен напише хороший текст, який пройде критику і обговорення колег. 

ЛЕКТОРИ РОЗКАЖУТЬ ПРО: 

  • сюжет і персонаж (обов’язкові елементи сюжету, особливості композиції та форми; як і навіщо порушувати загально прийняті правила; особливості конструювання головного героя і його взаємодія з іншими типами персонажів; система світоглядів, мотивацій і конфліктів; як змусити читача переживати за долю персонажів); 
  • мова і стилістика (робота над художніми деталями і метафорами, авторською мовою, діалогами, різними стратегіями оповіді); 
  • теорія художнього аналізу тексту (критерії якісного тексту; як навчитися читати як письменник, creative reading); 
  • редагування тексту і підготовка до публікації (як навчитися критикувати власні тексти; чим зацікавити видавців; яких типових помилок уникати авторам-початківцям).

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ? 

Щоб стати учасником Літшколи, потрібно заповнити реєстраційну анкету: https://goo.gl/FI7XZa Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок. 

ВАРТІСТЬ: до 20 січня включно – 4000 грндо 30 січня включно – 4500 грнпісля 30 січня – 5000 грнУ вартість входить: навчальна і розважальна програма; проживання у котеджі; 3-разове харчування (сніданок-обід-вечеря); кава-брейки; трансфер з Івано-Франківська і назад; роздаткові матеріали; екскурсії, інтеграційні вечірки та барбекю-паті; «ЦЛО CARD» (картка дає знижку 20 % на всі наступні проекти ЦЛО) 


6-11 лютого, гостинний двір «АртГір» (с. Микуличин, Івано-Франківська обл.)
Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81, litosvita.org @ gmail.com) 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar