19 Березня 2024, 12:52 | Реєстрація | Вхід
/ Проект «ЛітСвіт»: Розмова з Юрієм Завадським - 24 Січня 2017

Проект «ЛітСвіт»: Розмова з Юрієм Завадським

Категорія: «Події»
Дата: 24 Січня 2017 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1035


Тернопільська Книгарня «Є» запрошує на розмову з з перекладачем та видавцем білоруськомовної літератури Юрієм Завадським в рамках проекту «ЛітСвіт». Захід відбудеться 24 січня. Початок – о 18.00. Модератор — Юрій Матевощук.

В умовах постійного розвитку книжкової справи перекладна література стала невід’ємною частиною життя кожного поціновувача книги. Вона заповнює прогалини у видовій класифікації оригінальних українських видань та задовольняє потреби вибагливих шукачів нової інформації. Питання якості чи кількості, та й самого існування перекладної книги було і буде актуальним.

Проект «ЛітСвіт» покликаний щонайближче познайомити читача / слухача з «ТимиХтоЗаКадром», себто перекладачами, видавцями, промоутерами. Щоразу – нова зустріч, нове обговорення, інша література, інша мова.

24 січня о 18.00 поговоримо про білоруськомовну літературу з видавцем та перекладачем Юрієм Завадським, котрий у видавництві «Крок» минулоріч видав книжку Макса Шчура «Завяршиць гештальт», за яку в Білорусі автор отримав одну з найпрестижніших нагород – премію Єжи Ґедройця.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 7-9. Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar