20 Квітня 2024, 15:39 | Реєстрація | Вхід
/ 168-ша Перша поетична кава: Адам Міцкевич - 24 Грудня 2016

168-ша Перша поетична кава: Адам Міцкевич

Категорія: «Події»
Дата: 24 Грудня 2016 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Україна
Місце: Кнайп-паб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1383


24 грудня у Кнайп-пабі «Купідон» відбудеться 168-ма Перша поетична кава, що її присвячено дню народження одого із найвидатніших польських поетів Адама Міцкевича. Почитаємо вірші, вип'ємо каву по-львівськи, послухаємо Олександра Васильвича Ірванця про Міцкевича...

Адам Бернард Міцкевич (Adam Bernard Mickiewicz) — польський поеті, засновник романтизму у польській літературі, діяч національно-визвольного руху. Засновник польської романтичної драми. У Західній Європі його порівнюють з Байроном та Ґете. Під час свого життя у Парижі був професором Слов'янської літератури в Колеж де Франс. В основному відомий як автор поетичної новели «Дзяди» (пол. Dziady) та національного епосу «Пан Тадеуш» (пол. Pan Tadeusz), який вважають останнім великим епосом шляхетної культури Речі Посполитої. Також його вважають національним героєм Польщі.


Вже традиційно, кожен учасник «Поетичної Кави» матиме незаперечне право прочитати один свій поетичний твір! За це він дістане від кнайпи та Кав’ярні Кульчинського «Перша кава» неперевершену каву, зварену в джезві на піску руками чемпіону Києва з кавоваріння. Кава варитиметься за старовинним рецептом Юрія-Франця Кульчинського. Переможець ранкового поетичного марафону також отримає приз!


24 грудня. Початок о 13:00. Вхід вільний. Київ, Кнайп-клуб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar