20 Квітня 2024, 15:54 | Реєстрація | Вхід
/ Новорічний квест «Подарунок для князя Радзивіла» - 24 Грудня 2016

Новорічний квест «Подарунок для князя Радзивіла»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Грудня 2016 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Гетьмана, 1, м. «Шулявська»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1553


Книгарня «Є» запрошує усіх, кого цікавлять пригоди знаменитих людей, на квест за мотивами роману Ірини Даневської «Німецький принц Богуслав Радзивіл». Захід відбудеться 24 грудня почергово у всіх київських книгарнях «Є», початок – о 12.00 у книгарні за адресою вул. Гетьмана, 1 (станція метро "Шулявська”).

Вважаєш, що історія — це лише дати й факти з навчальної програми? Ми доведемо тобі, що це не так! Насправді історія — це те, що може відбутися саме з тобою. Прийди і переконайся!

24 грудня візьми участь у квесті і спробуй повторити хоча б частину подвигів легендарного князя Богуслава. На всіх учасників чекає гарний настрій, шалені враження, нові знайомства, подорожі містом, відчуття конкурсу і свята, а на переможців чекають призи.


Під час квесту вам потрібно буде відвідати усі книгарні "Є” Києва. У кожній на учасників чекатимуть веселі завдання на спритність, кмітливість і ерудицію. Ви відчуєте смак пригод разом із людиною, що змінила хід європейської історії і... Зрештою, приходьте і дізнайтеся все самі!

Кожна команда матиме власний маршрут. Але якщо у вас немає компаньйона — не засмучуйтесь! Ви зможете об'єднатись з кимось в команду вже на квесті.

Київська книгарня «Є», вул. Гетьмана, 1, м. «Шулявська». Тел.: (044) 594-57-17


0 коментарів

Залишити коментар

avatar