26 Квітня 2024, 01:09 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота у Львові: Презентація розмальовок-постерів - 17 Грудня 2016

Дитяча субота у Львові: Презентація розмальовок-постерів

Категорія: «Події»
Дата: 17 Грудня 2016 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 964


Львівська Книгарня «Є» та видавництво DYVOGRA запрошують дітей 4-10 років на презентацію великих розмальовок-постерів за участю видавчині Ганни Усатенко. Захід відбудеться 17 грудня. Початок — о 16.00.

Основна ідея розмальовок видавництва Dyvogra — це розвивальне дозвілля для дітей. Сюжети розмальовок обрані так, щоб нагадати дітям про приємні враження від улюблених забав — святкування казкового дня народження, відвідини аквапарку та містечка атракціонів, різдвяних турбот та відпочинку влітку тощо. Завдання на уважність, двомовність українсько-англійських розмальовок — це все ідеї, які поєднують дозвілля та розвиток дітей у грі з розмальовками. Також вонидопомагають розвинути уважність та посидючість, вміння працювати у команді та досягати результату, дрібну моторику та навички малювання.

На презентації видавчиня Ганна Усатенко розповість про етапи створення розмальовок, процес друку в типографії, а також батьки разом із дітками зможуть обрати тему для власної розмальовки і створити її на папері А1.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar