25 Квітня 2024, 16:48 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Презентація розмальовок - 24 Вересня 2016

Дитяча субота: Презентація розмальовок

Категорія: «Події»
Дата: 24 Вересня 2016 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1083


Книгарня «Є» та видавництво «Дивогра» запрошують на презентацію розмальовок-постерів видавництва «Дивогра». А також у програмі інтерактив і цікаві завдання для дітей 4-10 років. Захід відбудеться 24 вересня. Початок — о 12.00.

Основна ідея розмальовок Dyvogra — це розвичаюче дозвілля для дітей. Сюжети розмальовок обрані так, щоб нагадати дітям про приємні враження від улюблених дитячих забав — святкування казкового дня народження, відвідини аквапарку та містечка атракціонів, різдвяних турбот та відпочинку влітку тощо.

Етапи створення розмальовок Dyvogra: вибір теми, вивчення типових сюжетів із реального життя, відтворення їх в ескізі, перші "спроби" у дитячому середовищі, створення розмальовок.

Завдання на уважність, двомовність україно-англійських розмальовок — це все ідеї, які поєднують дозвілля та розвиток дітей у грі з нашими розмальовками. Розмальовки Dyvogra допомагають розвинути уважність та посидючість, вміння працювати у команді та досягати результату, дрібну моторику та навички малювання.

Діти розташовуються за столом та ведучий разом з ними обговорює ідею нової теми розмальовки, обираємо сюжети та робимо ексіз на великому листі ватману, А1, кожен одним кольором.

Надалі оформлюємо роботу, підписуємо авторів, назву. Завершену розмальовку діти можуть розфарбувати власноруч.

Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar