27 Квітня 2024, 07:08 | Реєстрація | Вхід
/ «Волонтери. Мобілізація добра» та «Літо з амазонками» - 18 Листопада 2016

«Волонтери. Мобілізація добра» та «Літо з амазонками»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Листопада 2016 (П'ятниця)
Час: 16:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1082


Київська Книгарня «Є» запрошує на презентацію книжок «Волонтери. Мобілізація добра» та «Літо з амазонками», надрукованих шрифтом Брайля в межах соціального проекту «Braille Studio». Захід відбудеться 18 листопада. Початок — о 15.00.

Braille Studio — це ініціатива, спрямована на забезпечення доступу до інформації людей з порушеннями зору через створення студії друку шрифтом Брайля із центрами у Києві та Луцьку. Завдяки внескам небайдужих волинян та підтримці місцевої влади у Луцьку вже працює перша недержавна студія друку шрифтом Брайля.

Збірка оповідань «Волонтери. Мобілізація добра» стала першою книгою, надрукованою у Braille Studio. І це дуже символічно, адже волонтерство і благодійність сьогодні в українському суспільстві стосується не лише галузі оборони чи медичного піклування, але й захисту рівних прав людей з інвалідністю на освіту, працевлаштування, доступ до інформації, інфраструктури тощо. 


Для дітей шрифтом Брайля вийшла книга Надії Гуменюк «Літо з амазонками». Люди з вадами зору в Україні, на жаль, обмежені у доступі до освіти, інтелектуального розвитку і культурного життя, тому справа, яку ми розпочали, є надзвичайно важливою. Всеукраїнська громадська організація людей з інвалідністю по зору "Генерація успішної дії” з 2006 року здійснює захист прав та основоположних свобод людей з інвалідністю по зору,сприяє повному включенню людей із вадами зору до всіх сфер життя суспільства.

Під час заходу відбудеться:

  • Презентація книг шрифтом Брайля — «Волонтери. Мобілізація добра» та «Літо з амазонками» Надії Гуменюк, надрукованих у Braille Studio у Луцьку.
  • Спілкування з авторами книг.
  • Розмова з авторами соціального проекту «Braille Studio».
Контактна особа: Юлія Сачук, 063 443 29 32, sachuk@gud.org.ua

Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar