20 Квітня 2024, 16:37 | Реєстрація | Вхід
/ Перформанс «Мороки» Олександра Михеда - 16 Листопада 2016

Перформанс «Мороки» Олександра Михеда

Категорія: «Події»
Дата: 16 Листопада 2016 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Mezzanine
Адреса: вул. Нижньоюрківська, 31
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1038


16-го листопада о 19:30 у Арт-просторі MEZZANINE відбудеться перформанс письменника Олександра Михеда «Мороки» у музичному електронно-експериментальному супроводі дуету Ptakh_Jung. 

У основі проекту – моторошний арт-бук письменника Олександра Михеда та художниці Софії Мельник «Мороки» (видавництво «Люта справа», 2016). Режисер перформансу – Олександр Ратій, віджей – Слава Полянцев, кураторка – Настасія Євдокимова.


Мороки – зло, що діє відкрито, яке приходить із помстою і не відпускає. Відповідно до народного повір’я: щоб налякати демона – потрібно почати розповідати казку. У перформансі поєднуються і казка про самих мороків, і оповідь, як зброя. Так, під час наступу нечистих сил відбуваються паралельні процеси: спроби зрозуміти природу цих сил та знайти спосіб їх побороти. Автор аналізує, якими є сили мороків, розбираючи на складові їхні безчинства та дії, причини появи та прояви. Відео та музика – дві складові, які накладаються на текст для того, щоб розібрати його на елементи і дослідити, а потім скласти назад у нову об'ємну версію.

Олександр Михед — письменник, літературознавець, куратор мистецьких проектів. Народився 1988 року. Автор численних публікацій у провідних українських ЗМІ та виданнях Білорусі, Італії, Німеччини, Сербії, Польщі, США та Чехії. Фрагменти творів перекладено 10 мовами. Автор художньої книги «АмнезіЯ» (2013), збірки оповідань «Понтиїзм» (2014), психотрилера «Астра» (2015), арт-бука «Мороки» (2016), нон-фікшн «Бачити, щоб бути побаченим: реаліті-шоу, реаліті-роман та революція он-лайн» (2016). 
Сайт автора: www.mykhed.com 

Ptakh _Jung  проект клавішника і композитора Антона Дегтярьова aka Ptakh та гітариста-експериментатора Володимира Бабушкіна аka Jung. Композиції дуету сповнені драматизму і кінематографічного саспенсу, просякнуті ліричним мелодизмом, нашаруваннями атмосферних звуків, нервом гітарних і клавішних партій. Музика Ptakh_Jung чутливо та емоційно підкреслює авторський меседж, занурює слухача в «Мороки». 
Ptakh _Jung: https://soundcloud.com/ptakhjung


16 листопада. Початок о 19:30. Вхід: 50 грн. Київ, Mezzanine, вул. Нижньоюрківська, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar