27 Квітня 2024, 02:01 | Реєстрація | Вхід
/ Дмитро Лазуткін. Леся Мудрак. Поетичний вечір - 9 Листопада 2016

Дмитро Лазуткін. Леся Мудрак. Поетичний вечір

Категорія: «Події»
Дата: 09 Листопада 2016 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Остання Барикада
Адреса: Майдан Незалежності
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: alatyrka
Кількість переглядів: 830


9 листопада, у День української писемності та мови, Дмитро Лазуткін та Леся Мудрак відкриють всю глибину почуттів та експресії української мови в її інтимній ліриці. Влаштуйте романтичний вечір серед тижня і послухайте з коханою людиною найкращі зразки сучасної поезії за келихом доброго українського вина! 

Дмитро Лазуткін — людина поезії та спорту, телеведучий, чемпіон з кількох видів єдиноборств ( кікбоксинг, козацький двобій, кемпо-карате). Його легко впізнати за голосом — він коментує футбольні матчі й боксерські бої. Добре знайомий він і тим, хто слідкував за Олімпійськими іграми в Пекіні, Ванкувері й Лондоні. Дмитро має вісім поетичних збірок, і все ж варто хоча б раз почути, з яким драйвом і пристрастю спортивного коментатора він читає свої тексти — і підписати в нього кілька книжок, щоб перечитувати їх зимовими вечорами :)


Лірична героїня Лесі Мудрак — експресивна і розкута, вона епатує з першого ж слова й заворожує до мурашок. За цією спокусливою чуттєвістю інтимної лірики стоїть письменниця, перекладачка, громадська діячка, організаторка Міжнародний поетичний фестиваль «Terra Poetica», Міжнародного молодіжного літературного форуму, ініціаторка відродження найстаршого українського літературного конкурсу "Гранослов", словом, людина, завдяки сприянню якої в сучасній літературі з'являються нові імена і нові книжки. Подейкують, Леся полишила писати еротичну поезію й зосередилась на громадській роботі й рідше — на прозових етюдах-рефлексіях. Утім, 9 листопада вона прочитає найвідоміші свої тексти, без яких сучасної еротичної поезїі не могло би бути.


9 листопада, о 19:00. Бронювання столиків за тел. 068 907 1991
Київ, Остання Барикада, Майдан Незалежності, біля Лядських воріт


0 коментарів

Залишити коментар

avatar