24 Квітня 2024, 13:36 | Реєстрація | Вхід
/ «Ворог, або Гнів Божий» Сергія Постоловського - 3 Листопада 2016

«Ворог, або Гнів Божий» Сергія Постоловського

Категорія: «Події»
Дата: 03 Листопада 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: ДОВЖЕНКО книги. кава. кіно
Адреса: вул Бульварно-Кудрявська, 43а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 908


«Ворог, або Гнів Божий» – це історія «українського Моссаду», ліквідаційної групи, сформованої виключно з однією метою – помститися агресору та загарбнику за його злочини проти українського народу. 

Вони вірять у те, що для кожного за його злочини має приходити кара. Кожен в цьому світі повинен відповідати, тому що безкарність породжує вседозволеність. Не сподіваючись на владу, на західних партнерів, на сусідів і друзів, вони вирішують самостійно покласти край агресії та війні. 

Формуються списки, знаходяться кошти, йде перевірка та вербування людей, створюються агентурні мережі, розробляються операції та стратегії. Але концентруються вони на основному – на ворогу, що засів за кремлівськими стінами, не розуміючи, що й самі виявилися розмінною картою у великій геополітичній грі великих держав цього світу.

Сергій Постоловський (нар.1983 р. у м. Рівне) – український письменник, кандидат політичних наук, публіцист, політичний консультант та аналітик. За освітою – аналітик-міжнародник, юрист-міжнародник, перекладач з англійської мови. З 2000 року проживає у місті Києві. Співзасновник та директор Бюро політичних порад «Магда та Постоловський». Аналітик Бюро протидії гібридній війні. Один з ініціаторів популяризації в Україні національного шпигунського роману та політичного трилеру. Автор політичних романів: "Алмазы родины" (2011), "Ігри негідників" (2012; роман номіновано на премію ВВС-Книга року-2012), "Остання справа полковника Принципа" (2014; роман номіновано на премію BBC-Книга року-2014).



0 коментарів

Залишити коментар

avatar