28 Березня 2024, 11:00 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Яна Валєтова «1917» у Києві - 1 Червня 2017

Презентація роману Яна Валєтова «1917» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 01 Червня 2017 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Довженко книги.кава.кіно
Адреса: вул. Васильківська,1 (перший поверх Довженко-Центру)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1023


1 червня, о 19:00 в новій книгарні «ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно» (вул. Васильківська,1, перший поверх Довженко-Центру) відбудеться презентація нового роману Яна Валєтова «1917».

Ян Валєтов - український письменник, автор гостросюжетних романів, які написані в жанрі трилер. У Видавництві Фолiо були опубліковані його романи «Проклятый. Евангелие от Иуды» та «Ничья Земля».

Ця книга про те, що сталося 100 років тому, в 1917 році. Вона про Леніна, Троцького, Свердлова, Савінкова, Гучкова і Керенського. Вона про те, як за німецькі гроші було зроблено Жовтневий переворот. Вона про Михайла Терещенка - українського цукрового магната і міністра закордонних справ Тимчасового уряду, який хотів перевороту завадити. Вона про Ротшильда, Парвуса, Палеолога, Гіппіус та Горького. Вона про події, які сьогодні благополучно забули або не хочуть згадувати. Вона про те, як можна за неповні 8 місяців втратити країну. Вона про те, що Фортуна мінлива, а в політиці немає правил. Вона про епоху і людей, які зробили цю епоху. Вона про любов, відданість і зраду, як і всі книжки у світі. І ще вона про те, що історія вчить тільки одного... що вона нікого й нічого не вчить.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar