29 Березня 2024, 08:30 | Реєстрація | Вхід
/ «№1. Роман-вибух» Остапа Дроздова в Івано-Франківську - 19 Жовтня 2016

«№1. Роман-вибух» Остапа Дроздова в Івано-Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 19 Жовтня 2016 (Середа)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 824


Івано-Франківська Книгарня «Є» та «Видавництво Анетти Антоненко» запрошують на презентацію книжки Остапа Дроздова «№1. Роман-вибух», яка відбудеться 19 жовтня. Початок – о 18.00.

Роман-вибух «№1» – це більше, ніж просто роман, затиснутий жанровими рамками. Це сповідь кількох поколінь, об’єднаних наскрізною ідеєю — відстояти свою ідентичність. Це родинна сага з драматичними поворотами долі. Це одразу декілька біографій на тлі різних епох.

«Мій перший роман – дуже авторський. У ньому багато мене самого, хоча діапазон подій коливається від довоєнного Львова до сьогодні. Роман дуже відвертий. Він зацікавить тих, хто понад усе цінує людину, її страхи, сумніви, біографію і боротьбу за себе. Критики називають роман контраверсійним – так і є».
Остап Дроздов

Остап Дроздов – знаний український журналіст, один із найуспішніших та найупізнаваніших медійників Західної України, піонер суб’єктивної журналістики в Україні. Закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка (факультет журналістики). 2006 року отримав найвищу національну відзнаку в галузі журналістики «Золоте перо» (номінація «Відкриття року»). У 2012 та 2013 роках отримав статуетку «Люди Львова. Золотий Лев» за найкращу інформаційно-аналітичну програму року. 2012 року визнаний найвпливовішим журналістом Львова. 2015 року отримав премію «Люди Львова» за вагомий внесок у розвиток суб’єктивної авторської журналістики. У 2016 році визнаний Людиною-Брендом. Мешкає і працює у Львові, читає лекції, пише блоги, є одним із найрезонансніших інфомейкерів, що має нестандартне бачення дійсності.


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar