26 Квітня 2024, 03:03 | Реєстрація | Вхід
/ «Мовомарафон»: презентація та збір учасників у Дніпрі - 16 Жовтня 2016

«Мовомарафон»: презентація та збір учасників у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 16 Жовтня 2016 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 718


Дніпровська Книгарня «Є» та проект «Мовомарафон» запрошують на зустріч із учасниками та небайдужими до анонсованої теми, зокрема координаторам марафону Оксаною Кошовою та Елеонорою Даниловою. Захід відбудеться у неділю, 16 жовтня. Початок — 17.00.

Нещодавно добігла кінця акція «Мовомарафон-25» до 25-річчя незалежності України, де усі охочі могли випробувати себе і спробувати 25 днів говорити лише українською мовою. Беручи участь в акції, учасники відкрили для себе нові сторінки української культури, дізналися більше про себе і про людей навколо. Тож саме час поділитися цим досвідом і знайти нові можливості для україномовного спілкування.


Організатори запрошують на зустріч усіх мовомарафонців у Дніпрі, а також усіх, хто любить українську і хотів би приєднатися до україномовної спільноти. На першій зустрічі ми підіб’ємо підсумки «Мовомарафону-25», поділимося враженнями та дізнаємося, які зміни сталися у житті тих, хто почав спілкуватися українською у повсякденні. Також на вас чекають цікаві конкурси та спеціальні призи!


Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). тел. (056)732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar