19 Березня 2024, 13:56 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Валерії Чорней «Яблуко в тайстрі» - 14 Жовтня 2016

Презентація роману Валерії Чорней «Яблуко в тайстрі»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Жовтня 2016 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1098


Вінницька Книгарня «Є», та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію роману Валерії Чорней «Яблуко в тайстрі», яка відбудеться 14 жовтня за участю авторки. Початок — о 18.30. Модератор – Олександр Вешелені.

Чи доводилося вам чути, як художній текст сплітається з музикою дримби? Чи розгадували ви глибокі й мудрі загадки горян? Відчути гуцульську енергетику, насолодитися музикою гір у вінничан буде нагода 14 жовтня на презентації дебютного роману Валерії Чорней «Яблуков в тайстрі».

«Книга народжувалася у моїй душі усе життя, – говорить Валерія Чорней. – Адже роман-містерія «Яблуко в тайстрі» є переосмисленням мого гуцульського етнічного коріння, сили народного мистецтва, долі країни. Присвячений твір пам’яті мого батька, який був карпатським різьбярем. Це книга про два види сердець: одне вміє глибоко бачити свою націю та, зокрема, через мистецтво перетворювати її у безсмертний, непереможний національний міф. А інше серце осліпло, ніколи не вміло витворювати своєї країни».


Валерія Чорней – журналістка, письменниця. Пише на культурні та історичні теми. Улюбленими за десять років роботи журналісткою стали поїздки українськими селами та спілкування з людьми своєї країни, а також написання репортажів. Захоплюється світом фотографії, творчістю Марії Приймаченко. Майже щодня поряд із нею – вірний собака Жужик. Мріє почути спів китів. Мешкає у Чернівцях.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar