19 Квітня 2024, 18:56 | Реєстрація | Вхід
/ Макс Кідрук / «Зазирни у мої сни» / Полтава - 12 Жовтня 2016

Макс Кідрук / «Зазирни у мої сни» / Полтава

Категорія: «Події»
Дата: 12 Жовтня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: 35/40/50 грн.
Місто: Полтава
Місце: Полтавський художній музей, Галерея мистецтв ім. М. Ярошенка
Адреса: вул. Фрунзе, 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1128


Найочікуваніша літературна подія цієї осені (і це не просто пафосні слова для того, щоб якомога більше полтавців прийшли на захід). Презентація нового роману Макса Кідрука «Зазирни у мої сни» вже зовсім скоро у Полтаві. 

Презентація книги «Зазирни у мої сни» - це розповідь Макса Кідрука про ідею книги та її наукове підґрунтя, технотреш та просто цікаві історії у поєднанні з чудовим гумором.

Також автор привідкриє таємницю, чому він пише свої історії та відповість на усі питання глядачів. Таку подію хочеться пам'ятати!


Як ви будете реагувати на те, що у вашого чотирирічного сина з'явиться уявний друг? А якщо цей «друг» скаже малюку написати емейл у ФБР, попереджуючи про реальний запланований теракт? Або ж змусить дитину взяти ножа і попрямувати до ліжка, де ви будете мирно спати в той час?

Трилер «Зазирни у мої сни» - це містична і страхітлива історія боротьби із чимось потойбічним, де чотирирічний хлопчик - Тео Белінський розмінна монета у руках потойбічної істоти. Але його тато - Мирон Белінський намагатиметься зробити усе, щоб врятувати власного сина.


Квитки можна придбати в магазині «Настільні ігри» (ТЦ «Злато місто»)
Вартість: Перші 25 квитків - 35 грн. Квитки в передпродажі - 40 грн. Вартість на вході - 50 грн.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar