19 Березня 2024, 11:40 | Реєстрація | Вхід
/ «Ще літо, але вже все зрозуміло» Василя Карп’юка - 7 Жовтня 2016

«Ще літо, але вже все зрозуміло» Василя Карп’юка

Категорія: «Події»
Дата: 07 Жовтня 2016 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1023


Вінницька Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Василя Карп’юка «Ще літо, але вже все зрозуміло», яка відбудеться 7 жовтня за участю автора. Початок – о 18.30. Модератор – Олександр Вешелені.

Книжка Василя Карп'юка (Івано-Франківськ) «Ще літо, але вже все зрозуміло» – дуже настроєва, глибока і у чомусь медитативна. А ще вона ідеально надається для розмірковувань та розмов.

Зібрані під однією обкладинкою прозові тексти поета, видавця і радіоведучого Василя Карп’юка «Ще літо, але вже все зрозуміло» – для медитативного читання, для згадування і роздумів про дрібне, але важливе: свіжий хліб, ходіння по читому снігу, пам’ятання людей, з якими давно не бачився, але які залишили слід у душі, про зберігання дитини в собі. Невеликі за обсягом тексти, не пов’язані між собою сюжетом, а тільки автором, його мовою і спостережливістю. Їх однаково добре читати в метро, в горах чи на затишному дивані.


«По-перше, це не тексти на актуальні теми сьогодення, що передбачає жанр колонки, а швидше ліричні оповідки з гуцульського життя – розповідає про книжку Василь Карп’юк. – Так, більшість про гори, про моїх рідних і знайомих людей. Хоча не лише про них. Та й коли книжка готувалася до друку, то вирішили з редактором таки змінити означення жанру. Бо не дуже оповідки. Можна було б написати есеї. Але надто високо звучить. Тому найкраще означення – проби. Саме так, проби якогось майбутнього роману. Як кінопроби. Адже всі герої, які фігурують в цих текстах, можуть дуже органічно переселитися в можливий роман».


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41. Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar