02 Травня 2024, 00:59 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Кульчицького та Якубової - 4 Жовтня 2016

Презентація книжки Кульчицького та Якубової

Категорія: «Події»
Дата: 04 Жовтня 2016 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 786


Київська книгарня «Є» та видавництво «Кліо» запрошують на презентацію книжки Станіслава Кульчицького та Лариси Якубової «Триста років самотності: український Донбас у пошуках смислів і Батьківщини». Захід відбудеться 4 жовтня за участі авторів. Початок – о 18.30.

На тлі поворотних етапів політичної, соціально-економічної та етнокультурної історії нового й новітнього часу в книзі реконструйовано обставини колонізації Донеччини та Луганщини, участь окремих етнічних груп у господарському освоєнні регіону, процеси етнокультурної взаємодії та суперечності, які вони генерували. Через дослідження державних практик регулювання міжнаціональних взаємин та інтеграції регіональної ідентичності в загальнонаціональний та загальнодержавний контекст здійснено спробу встановити властиві регіону форми соціальної та міжетнічної взаємодії, окреслено сучасні тенденції, перспективи й потенційні загрози.

Одним із напрямів дослідження є введення окресленої проблематики в контекст державної національної та соціогуманітарної стратегії з метою подолання трагічних наслідків збройного протистояння на Сході України.


Київська книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро "Золоті ворота”. Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar