29 Березня 2024, 13:21 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки віршів Рафала Воячека - 22 Вересня 2016

Презентація збірки віршів Рафала Воячека

Категорія: «Події»
Дата: 22 Вересня 2016 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: сад біля галереї-книгарні «Під лиликом»
Адреса: вул. Шевченка, 12
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1089


На початку вересня 2016 року івано-франківське видавництво «П'яний корабель» видало свою дебютну книжку «Незакінчений хрестовий похід», збірку вибраних віршів культового польського поета ХХ століття Рафала Воячека.

Рафал Воячек — один із найзагадковіших і найконтроверсійніших польських поетів, який одними з головних тем своєї винятково суґестивної, драстично фізіологічної поезії зробив хіть, любов і смерть у всіх їхніх найрізноманітніших проявах.

Перша презентація книжки відбудеться в Івано-Франківську, у саду біля галереї-книгарні «Під лиликом». Під час презентації у невимушеній атмосфері за келихом вина можна буде поспілкуватися з творцями книжки — перекладачем Міреком Боднарем, художником Олегом Перковським, редактором перекладу Наталією Лобас, дизайнером Денисом Овчарем, а також з директором видавництва «П'яний корабель» Христиною Михайлюк


На презентації звучатиме музика польської групи «Fonetyka», яка записала альбом на вірші Рафала Воячека «Requiem dla Wojaczka», а «VJ-група Cube» демонструватиме відео на основі фільму «Воячек» Леха Маєвського про життя поета.


22 вересня. Початок о 19:00. Вхід вільний.
м. Івано-Франківськ, сад біля галереї-книгарні «Під лиликом», вул. Шевченка, 12

Посилання з теми:


0 коментарів

Залишити коментар

avatar