25 Квітня 2024, 04:00 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Тамплієрів» Сергія Жадана у Львові - 8 Вересня 2016

Презентація «Тамплієрів» Сергія Жадана у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 08 Вересня 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: 80-200 грн.
Місто: Львів
Місце: Драматичний Театр Ім. Лесі Українки
Адреса: вул. Городоцька, 36
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1206


23 серпня вийшла друком нова книга віршів Сергія Жадана «Тамплієри», ілюстрації до якої зробив одеський художник Олександр Ройтбурд. Запрошуємо вас на львівську презентацію збірки, що пройде 8 вересня о 19-00 в Театрі Лесі Українки.

«І ось вони повертаються з війни, на яку багатьох їх покликали, і помічають, що війна насправді тривала лише для них. І що відповідати за неї тепер доведеться лише їм. І прірва між їхньою відповідальністю та їхньою війною заповнена злістю й запеклістю, але також і вірою та наполегливістю. І подолати цю прірву може лише той, хто пам’ятає, з чого все почалося. А головне – знає, чим усе має закінчитися.»

«Тамплієри» - 39 віршів про війну, яку ніхто не оголошував, про біль, із яким ніхто не може впоратися, про любов, від якої ніхто не може відмовитися, та надію, на якій усе тримається.

За словами автора, «до книги увійшли тексти, написані протягом останнього року, відразу після виходу «Життя Марії». Таким чином, «Тамплієри» є певним поетичним щоденником за 2015-й - першу половину 2016 року. Вірші різні – від публіцистичних до ліричних. Але, на відміну від «Життя Марії», в них більше надії. Сподіваюсь, у читачів її за минулий рік теж стало більше».


Наступна презентація книги пройде 9 вересня в Чернівцях під час VIІ Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz. З організаційних питань та акредитації звертатись до Анаід Агаджанова anaid.agadjanova@gmail.com


8 вересня. Початок о 19:00. Львів, Драматичний Театр Ім. Лесі Українки, вул. Городоцька, 36
Квитки доступні за посиланням https://2event.com/uk/events/708268


0 коментарів

Залишити коментар

avatar