20 Квітня 2024, 16:50 | Реєстрація | Вхід
/ Вечір україномовної прози та поезії в Харкові - 8 Вересня 2016

Вечір україномовної прози та поезії в Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 08 Вересня 2016 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1280


8 вересняо 18-30 у харківській книгарні «Є» відбудеться «Вечір україномовної прози та поезії». Це буде вже четвертий такий захід, останній, наприклад, відбувся 25 травня в межах «Букфеста» і зібрав повну залу книгарні та десятки схвальних відгуків. 

На заході виступлять десять молодих авторів, котрі прочитають свої україномовні вірші та прозові твори. 

Основна концепція заходу - підтримка української мови в російськомовному Харкові. Окрім того, цей «Вечір» - це також надання майданчика для виступу молодим чи ніде неопублікованим авторам. Це - своєрідне вливання нової крові в україномовний сегмент харківського літературного руху, можливо, не лише Харкова, а й усієї України. 

Наразі готується до друку книга «Нова харківська поезія та проза», у якій зібрані твори письменників, які брали участь у минулих «Вечорах…». 

Цей захід буде тематичний і буде присвячений початку шкільного року. Окрім творів, присутні на заході зможуть почути про шкільний період життя авторів, їхні тодішні вподобання. Це допоможе краще дізнатись про автора, так би мовити, наблизитись до нього. 

Запрошуються усі бажаючі, окрім дітей, оскільки деякі учасники у дуже дозованій кількості читатимуть твори з ненормативною лексикою. Знову ж таки, варто повторитись - її буде дуже небагато. 

Модератор і автор ідеї «Вечорів…» - письменник, резидент харківського літературного Слему, журналіст Арсеній Троян 

Подія Вконтакті: https://vk.com/vuppfall
Подія у Facebook: http://facebook.com/events/165498903885790/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar