26 Квітня 2024, 10:33 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Повстання ідентичності» - 27 Серпня 2016

Презентація книжки «Повстання ідентичності»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Серпня 2016 (Субота)
Час: 15:00
Місто: Запоріжжя
Місце: Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека
Адреса: Соборний проспект, 142 (виставкова зала, 4 пов)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 849


27 серпня о 15:00 у виставковій залі (4 поверх) Запорізької обласної універсальної бібліотеки буде презентовано книгу «Повстання ідентичності» Дениса та Павла Ковальових.

«Спільна публіцистична праця молодих українських націоналістів-гетьманців, що є унікальною в плані висвітлення актуальних питань щодо боротьби європейської ідентичності (зокрема, національної фінської та української) із новітніми ворожими викликами цивілізаційної кризи: ісламською навалою та московською агресією. Книга поєднала в собі історико-політичні та філософсько-ідеологічні завваги українського націоналізму, традиціоналізму, консерватизму та антиколоніалізму, а також поетичні рядки, присвячені боротьбі європейських вільних націй супроти азійської окупації у вигляді московського рашизму та ворожого ісламізму, а також західного мультикультуралізму.

Праця розрахована на широке коло читачів, а також вона буде цікавою для істориків, філософів, політологів та всіх інших патріотично налаштованих людейз достатнім рівнем гуманітарних знань».

Книга має посвяту: «Славній пам'яті Героя України побратима Павла Левчука, який загинув у ніч з 13 на 14 червня 2014 р. під Луганськом на борту літака ІЛ-76»

Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека: http://litcentr.in.ua/board/9-1-0-273


0 коментарів

Залишити коментар

avatar