19 Березня 2024, 09:08 | Реєстрація | Вхід
/ 18-19 серпня: «Ніч на вулиці» у парку Шевченка - 18 Серпня 2016

18-19 серпня: «Ніч на вулиці» у парку Шевченка

Категорія: «Події»
Дата: 18 Серпня 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Вхід: вільний
Місто: Київ
Місце: Парк імені Тараса Шевченка
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 979


Вам цікаво, як ночують і як живуть бездомні люди? Якщо так, то приходьте ввечері 18 серпня у київський парк Шевченка – ми розкажемо. А якщо ви хочете відчути, як це – провести ніч на вулиці, то беріть спальник і приєднуйтесь до нас!

Ми будемо ночувати в парку, щоб сказати: місто має подбати про бездомних людей! За кілька місяців почнуться холоди, найважчий час для бездомних – вже зараз потрібно діяти. Ви знали, що у Києві є лише одна нічліжка? 


Під час «Ночі на вулиці» буде акустичний концерт, показ фільмів, поетичні читання (серед учасників: Мирослав Лаюк, Дарія Гладун, Вікторія Фещук, Світлана Дідух-Романенко). Мистецька програма триватиме з 20 до 23:00. А потім члени руху «Молодь за мир» та всі охочі залишаться на ніч в центрі Києва.

Щотижня «Молодь за мир» та Спільнота святого Егідія роздає більш ніж 500 порцій їжі бездомним в центрі Києва, на Троєщині, Голосієво, Дарниці. Спілкуючись з цими людьми, ми побачили, що ніхто з них не обирав життя на вулиці. Але, якщо вже ти втратив дім, повернути його дуже складно.

18-19 серпня. Київ, Парк імені Тараса Шевченка


0 коментарів

Залишити коментар

avatar