29 Березня 2024, 09:30 | Реєстрація | Вхід
/ Правила фантастичного світу з Олегом Сіліним - 4 Серпня 2016

Правила фантастичного світу з Олегом Сіліним

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 04 Серпня 2016 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: 150 грн.
Місто: Київ
Місце: CAFÉ 17 : RADISSON BLU HOTEL
Адреса: вул. Братська 17-19
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 788


Фантастичні світи, хоч і звуться фантастичними, та все одно мають свою логіку і закономірності. Опрацювання фантастичного світу дозволяє, з одного боку, ввести в сюжет масу цікавих поворотів, але, з іншого боку, може сильно обмежити автора.

На лекції Олег Сілін розкаже про чотирьох «китів», на яких покоїться чудовий новий світ, як вони взаємодіють між собою, як вони задають правила гри для персонажів і де ці правила можна акуратно і витончено підправити в потрібну сторону. Також ми торкнемося мовних деталей, як макро- і мікрорівні світобудови відображаються в творі і впливають на стиль автора, мову персонажів, топоніміку, психологію героїв та на інші аспекти.

В процесі лекції учасники зможуть повправлятися у створенні світу, в якому найважливішу роль відіграє фантастичне припущення.


Олег Сілін - письменник, журналіст. Співорганізатор літературного об'єднання української фантастики «Зоряна фортеця» та куратор програми фестивалю фантастики LiTerra Con. Лауреат премії Європейського співтовариства наукової фантастики «Єврокон» (2013) за кращий дебют в Україні.


4 серпня. Початок о 19:00. Вартість: 150 грн. Форма реєстрації: https://goo.gl/bQvg7e
Обов'язкова реєстрація за телефоном 093 346 5151, або пишіть в особисті повідомлення спільноти «Букпаб: письменницьких гурток»

м. Київ, CAFÉ 17 : RADISSON BLU HOTEL, вул. Братська 17-19


0 коментарів

Залишити коментар

avatar