24 Квітня 2024, 13:40 | Реєстрація | Вхід
/ Психологія із книжкових полиць в часи поп-культури - 3 Серпня 2016

Психологія із книжкових полиць в часи поп-культури

Категорія: «Події»
Дата: 03 Серпня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 807


Літо триває, а разом із ним — і проект «Нон-фікшн.UA». Нова зустріч в рамках проекту — про психологію популярну, наукову та науково-популярну та її відображення у літературі.

Чому мотиваційні книжки, усілякі «Викинь мотлох із життя», «Знищ цей щоденник» та «50 уроків для щасливого життя» стають бестселерами? В які ігри грають люди і чому далеко не нова книжка із психології Еріка Берна знову почала бити рекорди? Чим пояснюється феноменальний успіх Реґіни Брет? І як ситуацію із мотиваційними книжками коментують літературознавці, менеджери та психологи?

Про все це поговоримо у вінницькій «Книгарні Є» 3 серпня. Початок — о 18:30. Приходьте, будемо раді бачити усіх і кожного, кого цікавить психологія та сучасні книжкові тренди


«Нон-фікшн.ua» – спільний проект вінницької Книгарні «Є» та літературної медіатеки «5Books», створений, аби поміркувати разом про тренди українського ринку нон-фікшн та нових медіа, об’єднати активних підприємців, громадян, психологів, митців та медійників довкола трансформацій сучасного українського соціуму і створити неформальний майданчик для поширення нових знань у Вінниці.


3 серпня. Початок о 18:30. Вхід: вільний | м. Вінниця, Книгарня «Є», вул. Соборна, 89


0 коментарів

Залишити коментар

avatar