29 Березня 2024, 16:11 | Реєстрація | Вхід
/ У Києві пройде «Квест для поттероманів» - 31 Липня 2016

У Києві пройде «Квест для поттероманів»

Категорія: «Події»
Дата: 31 Липня 2016 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є» у ТЦ «Позняkoff»
Адреса: пр-т. М. Бажана, 16Д
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1232


Книгарня «Є» та Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» запрошують на квест для поттероманів, книголюбів і фантазерів! 31 липня у всіх київських книгарнях «Є» відбудеться чарівна подорож світом магії та літератури з нагоди Дня народження Дж. К. Ролінґ та Гаррі Поттера. Початок – об 11:00 у книгарні на пр-т. М. Бажана, 16Д, ТЦ «Позняkoff».

Місія для учасника квесту – побувати у кожній з семи книгарень «Є». Там на вас чекатимуть: сортування в гуртожитки, оригінальні конкурси й цікаві завдання, чудові призи, нові знайомства, веселі розваги і приємні враження. 


За проходження квесту всім учасникам – гарантовано дисконтна картка з максимальною знижкою 5% в подарунок! За перемогу в конкурсах книгарень – подарунковий сертифікат і книжкові призи: «Фантастичні звірі і де їх шукати», «Квідич крізь віки», «Казка барда Бідла» та розмальовка «Гаррі Поттер». Також подарунки активним учасникам і найкращій команді-гуртожитку Гоґвортсу. Головний приз переможцю квесту – ілюстроване видання «Гаррі Поттер і філософський камінь»! 

Вирушаємо, як і Гоґвортський експрес, об 11:00! 
Запрошуємо до участі! Буде чарівно!

31 липня. Початок о 11:00. Вхід вільний.
м. Київ, Книгарня «Є», пр-т. М. Бажана, 16Д, ТЦ «Позняkoff» (ст. м. Позняки)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar