19 Квітня 2024, 10:55 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота. У пошуках «Хтося» з Вікторією Амеліною - 2 Липня 2016

Дитяча субота. У пошуках «Хтося» з Вікторією Амеліною

Категорія: «Події»
Дата: 02 Липня 2016 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 1198


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують маленьких читачів та їхніх батьків на Дитячу суботу, де Вікторія Амеліна та Марія Фоя презентують книжку «Хтось, або Водяне Серце» і запропонують цікаві ігри й навчать малювати прекрасних риб. Захід відбудеться 2 липня. Початок – о 12.00.

Про маленького Хтося і пошуки себе, жовтих, червоних і помаранчевих рибок, стару пані Черепаху і дивака Двоногого, вміння усміхатися і дивуватися, ставити правильні запитання і знаходити на них найкращі відповіді говоритимемо на презентації книжки «Хтось, або Водяне Серце», яку написала Вікторія Амеліна, а намалювала Марія Фоя.



Головний герой цієї книжки – Хтось. І щоб дізнатися, хто ж він насправді, йому доведеться постаратися: навчитися читати, знайти команду однодумців і разом втілювати мрії. Весела і дуже красива історія для найменших про ту задачку, яку їм самим зовсім скоро доведеться вирішувати: хто я і яка моя мрія? А трапилася ця історія у великому акваріумі. Великому й круглому, як наша планета... Щось схоже може трапитися і у книгарні «Є»… Для цього потрібно просто туди завітати на презентацію і стати частиною захоплюючої і мальовничої історії.



«З дитиною треба говорити так, як ти хотів би, аби дорослі колись говорили з тобою. Ось я б хотіла, аби зі мною говорили в дитинстві чесно і про важливе. Тож так і говорю. Історія про Хтося призначалася спочатку для мого сина. Він, як і будь-яка дитина, – теж хтось, хтось, хто ще не знає, хто він – програміст, поліцейський чи, може, письменник. Ще рано вирішувати. Але якраз час послухати історію про те, як важливо зрозуміти, хто ти, яка твоя мрія. Це настільки важливо, що мета з’ясувати відповіді на ці запитання – вже сама по собі добра мета. Для початку. Хтось, який живе в акваріумі, схожому на нашу планету, врешті цю мрію здійснює і відтак визначає для себе нову – любити й виконувати мрії інших. Думаю, так усе й буває, якщо вчасно й чесно почати шукати себе, можна випадково зробити щасливими й тих, хто поруч, – неважливо, людей чи риб».
 
Вікторія Амеліна

Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел. (044) 235 88 54. Вхід вільний
Подія у Facebook:


0 коментарів

Залишити коментар

avatar