27 Квітня 2024, 04:16 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нової книжки Євгенії Чуприної - 18 Червня 2016

Презентація нової книжки Євгенії Чуприної

Категорія: «Події»
Дата: 18 Червня 2016 (Субота)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Барбакан На Подолі
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1017


18 червня Євгенія Чуприна презентує в Києві свою нову книжку - «У хаті, де не працює санвузол».

Активна учасниця слемів, київської літературної тусовкипоетичних вечорів і «світських» заходів, тривалий час Євгенія Чуприна була більш відома своєю російськомовною творчістю, а тепер у новому видавництві «Каяла» побачила світ її україномовна поетична книжка з іронічною назвою «У хаті, де не працює санвузол».

Власне, глибоко іронічні й всі вірші у цьому виданні. Переважно це жваві, сюжетні, епічні верлібри, не без пародійної афористичності. А явною кульмінацією книжки є фінальна поема у формі «еротичного гороскопу» – стьоб над стереотипами суспільства у цій тонкій і вразливій галузі.

Також «У хаті, де не працює санвузол» чимало літературного «метатексту»: віршів, похідних від історій із життя поетів і поезії.


У Барбакані авторка прочитає найпопулярніші твори з тих, що увійшли у книжку, в тому числі «Руки», «Чебурашку», «Як їжаки кохаються» та таке інше.

Євгенія Чуприна — українська поетеса, письменниця та драматург. Координаторка Міжнародної премії ім. Олеся Ульяненка. Член Українського відділення ПЕН-клубу, член Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів. Лауреат премії імені Володимира Короленка. Автор збірок віршів «Твори» (1997, 2000) і «Вид знизу» (2002), прозових «Роман з Пельменем» (2000, 2002) та мешап-роману «Орхидеи ещё не зацвели» (2010).


18 червня. Початок о 19:00. Вхід: вільний. м. Київ, Барбакан На Подолі


2 коментарів

avatar
Дорогі друзі, я захворіла, і презентації, на жаль, цього разу не буде.
avatar
скорішого одужання, Женю!

Залишити коментар

avatar