29 Березня 2024, 08:03 | Реєстрація | Вхід
/ Свято вулиці Костьольна: День Франкофонії - 12 Червня 2016

Свято вулиці Костьольна: День Франкофонії

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 12 Червня 2016 (Неділя)
Час: 09:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: вул. Костьольна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1994


12 червня одна з найкрасивіших і "дуже французьких" вулиць Києва - історична Костьольна - буде приймати численних талановитих учасників: кулінарів, майстрів, hand-made артистів, художників, музикантів і письменників задля того, щоб порадувати жителів та гостей столиці!

Понад 200 учасників, 7 посольств франкомовних держав, більше 50 артистів і музикантів, 1 симфонічний оркестр, 1 незабутній день! 

Захід має не тільки розважальний, але благодійний (цього разу наша мета - допомогти благодійному фонду Таблеточки) та освітній (у співпраці з Французьким інститутом в Україні / Institut français d'Ukraine) характер.

На повністю перекритій вулиці Костьольній ми зберемося знову для того, щоб дізнатися дещо нове про багатогранну культуру 7 франкомовних держав (Бельгія, Канада, Конго, Ліван, Марокко, Франція та Швейцарія) і звичайно ж для того, щоб дати можливість талановитим людям України показати себе та дати новий поштовх до ще більшого розвитку української культури. 



Вуличний театр, кулінарні майстер-класи, гастрономічні лекції та дегустації, дитяча творча зона, експозиції картин, жива музика і Dj-сети, виставкові стенди з різноманітною hand-made продукцією, делікатеси з усього світу, pop-up кафе, майстри кавових справ, письменники й книжкові видавництва, антикварні крамниці, кінотеатр під відкритим небом, покази від відомих українських дизайнерів, гра в петанк, freestyle футбол, освітня зона франкомовних країн та навіть симфонічний оркестр - все це 12 червня на вулиці Костьольній! 

Захід відбудеться за підтримки посольств Бельгії, Канади, Конго, Лівану, Марокко, Франції та Швейцарії, а також за підтримки Французького інституту в Україні. 


Вхід: вільний. 
Реєстрація учасників - за посиланням: https://goo.gl/L4kxvI


0 коментарів

Залишити коментар

avatar