25 Квітня 2024, 04:06 | Реєстрація | Вхід
/ «Путешествия вместо туризма» Антона Фрідлянда - 31 Травня 2016

«Путешествия вместо туризма» Антона Фрідлянда

Категорія: «Події»
Дата: 31 Травня 2016 (Вівторок)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Б.Хмельницкого, 3Б
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 988


Що змушує людей подорожувати? Хтось хоче відпочити в тиші, хтось намагається втекти від рутини і змінити обстановку, а хтось шукає яскравих емоцій і вражень… 

«Путешествия вместо туризма» Антона Фрідлянда - не традиційний путівник по містах і країнах. У ній немає оповідань про всім відомі визначні пам'ятки, як немає і очевидних фактів, знайомих кожному з дитинства. Автор «міксує» інформацію про традиційні маршрути і менш популярні, але не менш цікаві та незвичайні місцях для подорожей. Витончена Європа і галаслива Азія, гірські вершини і величні монастирі, острови і пустелі… Ви будете блукати лабіринтами вузьких вуличок, відриватися на кращих музичних фестивалях, захоплюватися красою архітектури та відкритвати для себе кращі пляжі планети.

У книзі зібрані розповіді про 28 країнах, які дозволять вам побачити світ у всьому його різноманітті і пишності. Приготуйтеся, велика подорож починається!

Антон Фрідлянд - письменник, сценарист, журналіст. Народився в Києві в 1976 році. Закінчив Київський педагогічний університет за спеціальністю філологія. Шеф-редактор журналу про подорожжі UNIQUE. Автор книг «Запах шахів», «Дороге задоволення», «День банана», «Викрадачі міфів» і «Конспірологія». Любить подорожувати, відвідав понад 40 країн світу.


31 травня. Початок о 19:00. Вхід: вільний
Київ, Книгарня «Буква», вул. Б.Хмельницкого, 3Б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar