19 Квітня 2024, 20:01 | Реєстрація | Вхід
/ Графічний роман Сергія Захарова про полон у ДНР «Діра» - 24 Травня 2016

Графічний роман Сергія Захарова про полон у ДНР «Діра»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Травня 2016 (Вівторок)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Sergey Makhno Gallery (ЖК Skyline)
Адреса: вул. Євгена Коновальця (колишня Щорса), 26А
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1109


Фонд культурних ініціатив ArtHuss та Sergey Makhno Gallery запрошують відвідати спеціальну подію в рамках проекту «Невідомі», яка відбудеться 24 травня о 19.00 в київському просторі Sergey Makhno Gallery.

Сергій Захаров представить свій графічний роман про полон у ДНР «Діра», який нещодавно був виданий видавництвом «Люта справа». Андрій Зелинський прочитає публічну лекцію «Теорія єдиного культурного поля. Вступ».


Графічний роман «Діра» – проект донецького художника Сергія Захарова, що був виданий «Лютою справою». В основі твору – алюзія на нинішній стан справ у «ДНР», а разом із тим і передача внутрішнього стану художника під час полону сепаратистів, коли бойовики затримали його через розміщені по Донецьку карикатури на лідерів самопроголошеної республіки. Сам Захаров, однак, дистанціюється від жанру коміксу, називаючи книгу просто міксом тексту та малюнків.

«Багато людей пройшли через донецькі підвали, багато з них не повернулися. Хтось хоче про це написати, я вирішив вдатися до зображення. Я відчув це на власних зламаних ребрах, тож для мене ця книга – своєрідна терапія»

Виставковий проект «Невідомі» доступний до перегляду в Інституті проблем сучасного мистецтва (вул. Євгена Коновальця, 18-д) до 27 травня.


Київ, Sergey Makhno Gallery (ЖК Skyline), вул. Євгена Коновальця (колишня Щорса), 26А
Реєстрація на подію обов’язковаhttp://goo.gl/forms/MdFOwPyui1pt25qa2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar