23 Квітня 2024, 15:26 | Реєстрація | Вхід
/ «Політична критика» шукає авторів сатиричних текстів - 2 Травня 2016

«Політична критика» шукає авторів сатиричних текстів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 02 Травня 2016 (Понеділок)
Час: 00:59
Місто: Київ
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 2175


Медійний проект «Політична критика» розшукує авторів, для публікації фелетонів, памфлетів або сатиричних оповідань. Для узгодження теми, пропозиції тексту чи деталей звертатися за електронною адресою kozak.hala@gmail.com - Катя Семчук

Журнал «Політична критика» - лівий медійний проект, створений для поширення академічних, науково-популярних і публіцистичних текстів критичного та прогресивного спрямування. 


Українська версія часопису «Політична критика» (Krytyka Polityczna) – перший міжнародний видавничий проект однойменного інтелектуального середовища, яке виникло в Польщі на початку 2000-х. Протягом декади «Політична критика» стала одним із найважливіших гравців у східноєвропейській публічній сфері.

Надзавданням української «Політичної критики» є не лише впровадження лівих ідей у публічну сферу, а й перевизначення самого поняття політики в українському контексті. Українські «професійні політики» послідовно дискредитують це поняття, безперервно нарікаючи на «політику» як джерело усіх своїх і наших бід. Цьому варто протиставити розуміння політики як необхідної дискусії про облаштування спільного світу, що відбувається не в парламенті чи на екрані телевізора, а в наших щоденних словах і діях.


Сайт Журналу «Політична критика»: ukraine.politicalcritique.org
Сторінка у Facebook: facebook.com/politkrytyka/ | Twitter: twitter.com/politkrytyka


3 коментарів

avatar
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як відправити фейлетон на конкурс ПК?

З повагою, Михайло. cool
avatar
з цього питання зверніться, будь ласка, за електронною адресою kozak.hala@gmail.com
avatar
Доброго дня, скажіть, будь ласка, терміни конкурсу.

Залишити коментар

avatar