28 Березня 2024, 14:29 | Реєстрація | Вхід
/ Стартував четвертий конкурс «Новела по-українськи» - 1 Травня 2016

Стартував четвертий конкурс «Новела по-українськи»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Квітня 2016 (Субота)
Час: 23:59
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 5002


Журнал «Країна» учетверте оголошує конкурс «Новела по-українськи»
  • обсяг творів - щонайбільше 10 тисяч знаків неопублікованого раніше тексту 
  • мова - українська
  • жанр - новела
  • тема творів - вільна
  • додаткова умова - у тексті має бути мотив декомунізації. Наприклад, боротьба з комуністичними назвами, символікою, способом мислення тощо
Винагорода переможцеві: публікація новели в журналі «Країна» та на сайті Gazeta.ua і премія - 1000 грн. Новели інших фіналістів будуть оприлюднені на сайті Gazeta.ua. Додаткова спеціальна відзнака одному з фіналістів - друк новели в «Газеті по-українськи» влітку 2016 року.

Минулого року темою конкурсу був Крим. Перемогла 28-річна Надія Страшко з Гадяча на Полтавщині з текстом «Маша зі Пскова вже освоїлася». Твори фіналістів конкурсу вийшли друком у книжці «Крим по-українськи. Веселі та сумні історії».


Тексти, а також контактні дані й біографію автора надсилайте до 1 травня 2016 року включно на адресу konkurs.novel@ukr.net, або на поштову скриньку: 
«Газета по-українськи», а/с 31, Київ, 03067 із позначкою «Новела по-українськи».

Своєю участю в конкурсі автор дає згоду на публікацію новели на сайті Gazeta.ua, в «Газеті по-українськи» й журналі «Країна» та згоду на опрацювання, збереження й використання його персональних даних. Автор гарантує, що не порушує законодавства про авторське право та суміжні права.

До журі ввійдуть представники редакції журналу «Країна», а також письменники й видавці. Роботи оцінюватимуть анонімно. У конкурсі не можуть брати участь працівники журналу «Країна», «Газети по-українськи» й Gazeta.ua.

Сторінка конкурсу «Новела по-українськи» у Facebook: https://goo.gl/RbGKMq


1 коментарів

avatar
Підкажіть, будь ласка, а 10 000 знаків без пробілу, чи як?

Залишити коментар

avatar