02 Травня 2024, 02:23 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка Марка Лівіна «Бабине літо» у Харкові - 27 Квітня 2016

Книжка Марка Лівіна «Бабине літо» у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 27 Квітня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1401


27 квітня Видавництво «Vivat» та харківська Книгарня «Є» запрошують на презентацію книжки Марка Лівіна «Бабине літо». Модератор  Ігор Зарудко, письменник, керівник івент-проектів видавництва «Vivat».

Ця добра і сумна книжка розповідає про 10-літнього хлопчика Ждана, який приїхав на літо до бабусі й дідуся, бо мама з татом вирішили розлучитися. Він дивиться на світ, ніби такий звичний, і розуміє  світ змінюється, його «чому?» і «як?» уже значно складніші. Так настає дорослішання. Але є тут і машинки-паровози-футбол-збиті коліна та найкращий друг на літо  усе, що робить наші спогади про дитинство такими добрими і сумними.


Марк Лівін — блоґер та журналіст, маркетинг-директор Громадського телебачення. Дебютував виданням «Життя та інша хімія», яке тричі входило в ТОП-20 мережі книгарень «Є». Часто виступає на профільних заходах перед бізнес-аудиторією. Учасник та спікер багатьох міжнародних літературних фестивалів та мистецьких подій в Україні та за її межами: Київські Лаври та Гогольфест, Форум Видавців у Львові, Meridian Chernowitz, перший український літературний фестиваль «Ізоляція». Співзасновник (разом з Катериною Бабкіною) руху, що сприяє популяризації читання – bookchallenge_ua. Марк Лівін – це абсолютно нове світло сучасного літературного процесу України.


27 квітня. Початок о 18:30. Вхід вільний. Тел.: (057) 731-59-49.
м. Харків, Книгарня «Є», вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar