25 Квітня 2024, 20:57 | Реєстрація | Вхід
/ «Стіхи о жизні» Артема Полежаки | Презентація - 19 Квітня 2016

«Стіхи о жизні» Артема Полежаки | Презентація

Категорія: «Події»
Дата: 19 Квітня 2016 (Вівторок)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Кнайп-паб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1922


19 квітня в Києві відбудеться презентація довгоочікуваної збірки віршів Артема Полежаки, втіленої у дійсність видавництвом «Люта справа».

Хоч це і друкований дебют, пана Полежаку давно всі знають. Він не уникає поетичних баттлів, має незмінне задоволення від читання, не боїться публіки і довершено володіє увагою слухача, завжди веселий, хоча часто його поезія просякнута трагізмом.

Свої таланти Артем Полежака — поет і красень — продемонструє 19 квітня на презентації книги у Кнайп-пабі «Купідоні».


Полежака Артем - великий гуманіст і просвітник нашої епохи, який все своє життя вирішив присвятити тому, аби пити горілку і ходити до дівчат. Відомий насамперед своїми сатиричними творами, хоча сам себе вважає ліриком. Свого часу не без успіху заявив про себе, як поет-слемер.

Автор книжечки-розмальовочки для дорослих «Мої нездійснені мрії»(вид. «Гелікоптер»). В 2011р. спільно з гуртом «Барабас» створив музичний проект «Весна.Любов.Полежака.» Лауреат Міжнародної літературної премії ім. Олеся Ульяненка за порно-поему «Jenna».

Збірка «Стіхи о жизні» (видавництво «Люта справа») – це перша сольна книжка автора. Сто шістдесят сторінок поезій, багато з яких вже стали класикою, пішли в народ, перетворились на пісні таких виконавців, як «Kozak system», Леся Рой, Орест Лютий та «Бумбокс».


19 квітня. Початок о 19:00. Вхід: вільний | м. Київ, Кнайп-паб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3/5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar