19 Квітня 2024, 23:42 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс малої прози «Гірські горизонти» - 2016 - 11 Квітня 2016

Конкурс малої прози «Гірські горизонти» - 2016

Категорія: «Конкурси»
Дата: 11 Квітня 2016 (Понеділок)
Час: 00:59
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2484


В рамках культурно-мистецького проекту «Культурні діалоги», ініційованого Міністерством культури  України та відомим українським письменником Андрієм Курковим, оголошується конкурс малої прози «Гірські горизонти» для  молодих авторів Закарпаття. 
 
Результати проведеного конкурсу малої прози будуть оголошені 15 квітня 2016 року та опубліковані на сайті Міністерства культури України. Останній термін подання творів на конкурс 10 квітня 2016 року.
 
Для переможців та фіналістів конкурсу короткої прози молодих авторів Закарпаття буде проведений літературний майстер-клас. Очолить журі конкурсу письменник Андрій Курков.

 
Умови та правила участі у Конкурсі

  1. На Конкурс малої прози приймаються рукописи прозових творів (далі – Рукописи) обсягом до 10 тисяч знаків (з пробілами). 
  2. Жанрових та сюжетних обмежень для Рукописів при поданні на Конкурс не висувається. 
  3. Рукописи можуть бути написані українською, російською мовами та мовами національних меншин з перекладом українською.
  4. Рукописи на Конкурс можуть подавати лише автори, яким на 10 квітня 2016 року ще не виповнилося 35 років та які проживають в Закарпатській області. 
  5. На Конкурс можуть подаватися лише оригінальні твори, які до 10 квітня 2016 року ще не оприлюднювалися (в т.ч. через Інтернет).
  6. Конкурс призначає компетентне жури, яке відзначає авторів 7 кращих Рукописів, які отримують диплом Лауреата та запрошуються до участі в семінарі-тренінгу (в квітні-травні 2016 року). Головою журі Конкурсу є письменник Андрій Курков. 
  7. Результати роботи журі оголошуються 15 квітня 2016 року та публікуються на сайті Міністерства культури України. 
  8. Рукописи подаються в електронному вигляді (електронний файл) у форматі doc або pdf, або txt на електронну адресу quick.competition@ukr.net.
  9. Разом з Рукописом надсилається Авторська довідка, де автор Рукопису вказує про себе: ПІБ та літературний псевдонім (якщо є), дата народження, місце проживання, контактні дані (номер телефону, електронна адреса), коротка творча біографія. 
  10. Останній термін подання Рукописів 10 квітня 2016 року 24:00.
  11. Подані на Конкурс Рукописи не рецензуються та листування з Авторами не здійснюється.
  12. Конкурс розглядає всі подані твори як такі, що захищені авторським правом.

Нагадаємо, що у листопаді – грудні 2015 року  на Одещині  тривав проект «Бесарабські діалоги». Цей проект  мав на меті  встановити інтелектуальний діалог між представниками різних культур, і проходив  в Одесі та в південній частині області - Бессарабії. Учасниками  цього проекту стали відомі українські письменники із різних міст України: Андрій Курков, Олег Шинкаренко, Артем Сопронюк, Анна Костенко, Майя Дімерлі, Іван Рябчій, Валентин Терлецький, Юлія Пилипенко, Владислава Ільїнська, Андрій Хаєцький. Письменники провели сесії зустрічей із представниками інтелектуальних кіл Одещини і відвідали цілу низку міст регіону. В рамках проекту «Бесарабські діалоги» був проведений конкурс короткої прози «Українська Бессарабія» для молодих авторів Одещини.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar