16 Квітня 2024, 17:29 | Реєстрація | Вхід
/ Семінар творчої молоді від «Смолоскипу» - 1 Квітня 2016

Семінар творчої молоді від «Смолоскипу»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 01 Квітня 2016 (П'ятниця)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Ірпінь
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1395


Семінар творчої молоді – це кількаденна серія круглих столів, дискусій та презентацій для молоді, котру щороку ініціює і проводить видавництво «Смолоскип»

Протягом історії Семінару (яка бере свій початок у 1994 році) у його роботі взяли участь відомі сьогодні українські політики, правозахисники та письменники: Анатолій Дністровий, Олесь Доній, Сергій Жадан, Світлана Пиркало, Тарас Прохасько та багато інших. Смолоскипівський Семінар був та залишається майданчиком для обміну думками, ідеями, досвідом між поколіннями українських інтелектуалів, місцем знайомств представників різних регіонів України та творчої самореалізації молоді.

Взяти участь у Семінарі можуть особи, яким на момент проведення Семінару виповнилось 18 років та які беруть активну участь в політичному й мистецькому житті свого регіону, є молодіжними лідерами, яскравими творчими особистостями.

Для участі потрібно заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/A6qCoq


Після розгляду заявок та конкурсного відбору оргкомітет Семінару розішле запрошення на електронні адреси майбутніх учасників. Кількість учасників близько 50 осіб. "Смолоскип" забезпечує безкоштовне проживання у санаторії під Києвом (в околиці містечка Ірпінь) та триразове харчування учасників. Семінар відбувається щорічно у перших днях травня.

Дати цьогорічного Семінару: 4-8 травня 2016 р. Строгий термін заповнення анкет: до 31 березня включно. Підсумки конкурсного відбору та повідомлення давніх і нових учасників - до 11 квітня включно.

FB-сторінка: http://facebook.com/Семінар-Творчої-Молоді-661128403897410/
Програми попередніх СТМ на сайті видавництва "Смолоскип": http://smoloskyp.org.ua/-s-leftmenu-182/-s-ss-leftmenu-198.html


0 коментарів

Залишити коментар

avatar