29 Березня 2024, 11:01 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація щоденників Осипа Зінкевича - 23 Березня 2016

Презентація щоденників Осипа Зінкевича

Категорія: «Події»
Дата: 23 Березня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Смолоскип»
Адреса: вул. Межигірська, 21
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 772


23 березня у книгарні Смолоскип пройде презентація книжки Осипа Зінкевича, до якої увійшли щоденники різних років відомого діяча української еміграції, засновника видавництва «Смолоскип». 

Участь у презентації візьмуть дослідник українського дисидентського руху Василь Овсієнко, директор видавництва «Смолоскип» Ростислав Семків і директорка книгарні Ольга Погинайко, а також спеціальний гість із США, очевидець подій, науковець і перекладач Петро Фединський.


Книжка, з якої ви дізнаєтеся про діяльність українців в еміграції, сприяння дисидентському руху в підрадянській Україні, поширення самвидаву й історію створення нашого видавництва. Видання стане у пригоді не лише тим, хто цікавиться історією, діаспорою, рухом опору та видавничою справою, а й тим, хто хоче знати, як малі справи залишають великі сліди в житті країни.

«Перегорнувши останню сторінку видання «Щоденник» Осипа Зінкевича, ви зауважите, як багато тодішніх питань і тепер потребують відповідей, як багато завдань залишаються актуальними.» Олег Коцарев, «Україна Молода»


23 березня. Початок о 18:30. Вхід: вільний | Київ, Книгарня «Смолоскип», вул. Межигірська, 21


0 коментарів

Залишити коментар

avatar