26 Квітня 2024, 08:04 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Братів Капранових «Забудь-річка» - 21 Березня 2016

Презентація роману Братів Капранових «Забудь-річка»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Березня 2016 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 1217


Книгарня «Є» та видавництво «Нора-друк» запрошують на презентацію нового роману Братів Капранових «Забудь-річка», що відбудеться 21 березня

Троє молодих людей завдяки гримасі долі потрапляють на війну під одним іменем – Степан Шагута. Комсомолець воює у дивізії «Галичина», син офіцера УНР – у Червоній армії, а польський жовнір – в УПА. 

За багато років по тому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця на Другій світовій війні. 

Назва роману походить від старого язичницького символу – Забудь-річки, що розділяє світ живих та світ мертвих. Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями у кожній українській родині. 

Братів двоє – письменник один. Отже, письменник Брати Капранови вже 15 років пропонує читачам свої книжки. Родом з Півдня, по батьковій лінії – з Миколаївщини, по маминій – з Одещини. Мешкає в Києві, а точніше, під Києвом, навідує рідний Очаків, щоб вклонитися могилам предків. Твердить, що у своїх книжках нічого не вигадує, а героїв та події бере з реального життя. 


21 березня. Початок о 18:30. Вхід: вільный. Тел. (044) 235 88 54 
Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar