19 Квітня 2024, 03:18 | Реєстрація | Вхід
/ Українське видання книжки «Ромео і Джульєтта» - 29 Лютого 2016

Українське видання книжки «Ромео і Джульєтта»

Категорія: «Події»
Дата: 29 Лютого 2016 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: «Майстер Клас»
Адреса: вул. Лаврська, 16А
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1639


29 лютого у «Майстер Класі» відбудеться презентація нової книги від «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ» — трагедії Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта» в перекладі Юрія Андруховича. Ілюстратором книжки став визначний майстер української книжкової графіки Владислав Єрко.

Серед учасників заходу: Юрій Андрухович, Владислав Єрко, Іван Малкович, а також відомі актори та музиканти. На гостей події очікують сюрпризи і розігрування книжок. 



До появи шекспірівської трагедії «Ромео і Джульєтта» було написано чимало творів на цей популярний сюжет — одна з п’єс навіть мала щасливе закінчення. Але тільки історія закоханої пари юних воронців, що її ось уже шосте століття розповідає геніальний Шекспір, і досі залишається неперевершеною. З півсотні фільмів, опери, балети, мюзикли, тисячі вистав, перекладів…

Українське видання здійснено двома знаковими майстрами сучасного українського культурного простору —Юрієм Андруховичем та Владиславом Єрком. Їхня версія « Ромео і Джульєтти» — це щаслива нагода пережити безсмертний твір по-новому, гостро відчути його вічну актуальність і сучасність.


29 лютого. Початок о 19:00. Вхід: вільний
Київ, Дім освіти та культури «Майстер Клас», вул. Лаврська, 16А
Подія Вконтакті: http://vk.com/ababahalamaha.publishers1 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar