29 Березня 2024, 14:12 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Книги про ліс» Леся Белея у Запоріжжі - 12 Лютого 2016

Презентація «Книги про ліс» Леся Белея у Запоріжжі

Категорія: «Події»
Дата: 12 Лютого 2016 (П'ятниця)
Час: 19:00
Місто: Запоріжжя
Місце: кафе «Укроп»
Адреса: вул. Жуковского, 59
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1316


У п'ятницю, 12 лютого, в запорізькому кафе «Укроп» (вул. Жуковского, 59) відбудеться презентація «Книги про ліс» Леся Белея, що вийшла у «Видавництві Старого Лева»

Під час поетичної мандрівки автор збірки та журналіст Валентин Терлецький розкажуть, що ховає у собі ліс і залісся, про «шкідливі звички» та «голі обіди», а ще про зовсім нове і наболіле - тихе плавлення «солдатиків з живого олова» й написання «кримських меджума» ХХІ ст. Презентація відбудеться за підтримки фестивалю «Запорізька книжкова толока».


«Книга про ліс» - два дуже різних між собою, за звучанням і тематично, корпусів текстів. Недарма ж і сама книга розділена на дві частини: In Silva та Ex Silva. Перша - це мандри історіями Лісу, його стежками і звуками, символами і рефлексіями, ним породженими. Друга - це вихід за межі Лісу, у Місто, яке теж наповнене своїми символами та історіями, подекуди динамічнішими, ближчими і впізнаванішими, але так само відкритими до різних прочитань та інтерпретацій.

«Ліс - це центральний символ і алегорія цієї книги. Ми живемо в лісі, тільки в кожного свої дерева, трави та стежки. Що тут приховувати, самі ми - теж лісові тварини зі своїми ланцюгами живлення. Ця книга не є підручником з виживання, це радше, приватний природничо-поетичний атлас, нотатки мешканця лісу про ліс» 


12 лютого. Початок о 19:00. Вхід: вільний
Запоріжжя, кафе «Укроп», вул. Жуковского, 59


0 коментарів

Залишити коментар

avatar