26 Квітня 2024, 08:53 | Реєстрація | Вхід
/ Читання п’єс Леся Подерев’янського в Тернополі - 14 Грудня 2015

Читання п’єс Леся Подерев’янського в Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 14 Грудня 2015 (Понеділок)
Час: 19:00
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1031


14 грудня в тернопільській книгарні «Є» пройдуть читання п’єс Леся Подерев’янського. Учасники заходу: Іван Глабець, Ростик Фук, Василь Федюк, Максим Мукомела, Руслан Боднарук, Юрій Завадський, Роман Воробйов, Юрій Матевощук. Модератор читань - Юрій Матевощук.



Лесь Подерв’янський – культова персона українського андеґраунду, нащадок відомої мистецької родини, творець «Клубу естетичної непокори», «естет на барикаді», «катакомбний класик», кумир жінок, художник, драматург, поет, високий красень з аристократичним прізвищем, головний матерщинник України, мандрівник, романтик, людина мистецтва… Про яскравих особистостей легко говорити – це можна робити безкінечно. Від себе можу додати і назвати його неперекладним, але дуже змістовним українським словом – «Митець». Сам себе він називає художником.


Читаючи Подерв’янського, ви відкриєте для себе, що його герої, на жаль, не такі вже нереальні, як це може здатися на перший погляд, а тонка іронія та гумор автора дозволять вам ще і ще раз посміхнутися над трагікомізмом нашого життя.


14 грудня. Початок о 19:00. Вхід вільний | Тернопіль, Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar